E-P Works Oy | Tievalaistukset ja porttaalityöt valtakunnallisesti
Siirry sisältöön

Asennukset valtakunnallisesti

TIEVALAISTUKSET JA PORTTAALITYÖT

E-P Works Oy on tieopasteisiin ja -valaistuksiin erikoistunut asiantuntija, joka asentaa  tievalaistukset, porttaalit sekä opasteet asiantuntevasti ja ammattitaitoisesti. Luotamme toiminnassamme kotimaiseen ammattitaitoon ja huolelliseen työjälkeen. Meillä on vuosien kokemus alalta ja tärkeintä meille on toimivat ja kestävät ratkaisut.

Teemme tievalaistusten rakennustyöt ja tievalaistusten saneeraustöitä. Pystytämme tie- ja katuvalaisinpylväät sekä toteutamme tieopasteiden asennustyöt aina aikataulussa, kustannustehokkaasti sekä huolellisesti. Teemme myös kaikki porttaalityöt, liikennevalojen asennukset, valvontakamerapisteiden rakennustyöt, maakaapelointityöt, siltojen kaapeloinnit, asfalttitöihin liittyvät urasahaukset sekä maanrakennustyöt.

Asiantuntevaa osaamista tievalaistuksiin

Monipuolinen kalustomme, vahva kokemuksemme ja vankka ammattitaitomme takaavat projektin kuin projektin sujuvuuden. Toteutamme kaikki tievalaistusasennukset ympäri Suomen. Luota kokeneeseen ammattilaiseen ja ota yhteyttä!

kaapelointia
portaalinasennus

Porttaalitöiden ammattilainen

Asennamme liikenneopasteporttaalit luotettavasti ja sujuvasti. Kokemuksemme ja ammattitaitomme avulla työt saadaan tehtyä niin, että liikenteelle muodostuu mahdollisimman vähän häiriötä.

Maanrakennustöitä luotettavasti

Monipuoliseen ja osaavaan palveluvalikoimaamme kuuluu myös kaikki maanrakennustyöt vahvalla ammattitaidolla. Kalustomme taipuu ojienkaivuisiin, asfalttitöihin, maansiirtoihin, maanmuokkauksiin, soratöihin ja moneen muuhun. Kysy lisää maanrakennustöistä ja pyydä tarjousta. Palvelemme aina mielellämme ja vastaamme kyselyihin mahdollisimman nopeasti.

kaivuutyo

E-P Works Oy

Hemmingintie 259, 62200 Kauhava

Petri Kuusela, Yrittäjä/Toimitusjohtaja
0400 873 340
petri.kuusela@epworks.fi

Jaakko Koski, Yrittäjä
0400 873 342
jaakko.koski@epworks.fi

 

Aidat ja portit

Kimmo Annala, Projektipäällikkö
0405 803 428
kimmo@epworks.fi

Timo Salomäki, Työpäällikkö

timppa@epworks.fi

 

Timanttityöt

Joni Salomäki

0456 394 870

joni.salomaki@epworks.fi

 

 

 

Laskutustiedot

Ostolaskujen vastaanotto
Verkkolaskuna 003722823497
Verkkolaskujen välittäjä 003708599126 (OpenText)
Sähköpostitse fennoa.508739@erin.posti.com
Postitse E-P Works Oy
PL 61709
01051 LASKUT
Asiakirjojen vastaanotto
Sähköpostitse e-pworks@app.fennoa.com
Yleisiä tietoja
Y-tunnus 2282349-7
ALV-koodi FI22823497

Huom! Postilokeroon saa lähettää vain laskuja eikä sitä voi käyttää tavarantoimitukseen tai mainosten lähettämiseen tms.

Sähköpostitse lähetettävissä laskuissa toimittakaa yhdessä sähköpostissa yksi lasku ja sen liitteet yhtenä PDF liitetiedostona.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Vastaamme mielellämme kyselyihin koskien palveluitamme ja miten voimme auttaa juuri sinua! Pyydä tarjous tai jätä yhteydenottopyyntö.

    Vieritä ylös